npo.nl

Alle publieke omroepprogramma’s op NPO.nl

om uur

De radio- en tv-programma’s van de publieke omroep zijn vanaf vandaag live te bekijken en te beluisteren via de vernieuwde gezamenlijke site npo.nl.

Alle publieke omroepprogramma’s op NPO.nl

Het is de eerste stap in de richting om de namen voor alle tv- en radiozenders van de publieke omroep te veranderen. Alle programma’s van de publieke omroep zijn te vinden op npo.nl.

"Npo.nl is de eerste stap in de ontwikkeling naar een beter herkenbare publieke omroep. De site vervangt op korte termijn omroep.nl en publiekeomroep.nl”, aldus de NPO.

Huidige sites verdwijnen

De sites van Nederland 1,2, en 24 zullen geleidelijk verdwijnen en geïntegreerd worden in npo.nl. “Uitzendinggemist.nl blijft voorlopig wel naast npo.nl bestaan.” Volgens de NPO behoren de websites van de publieke omroep tot de top tien meest bezochte websites in Nederland en die positie willen ze behouden. “De introductie van één gezamenlijke NPO-site past in het online beleid: fors minder, maar effectievere websites.”

De gezamenlijke site npo.nl moet het voor de kijker overzichtelijker maken, maar is ook een kostenbesparende maatregel.

Lees ook

Laat zelf een reactie achter

  1. Registreer je om eenvoudiger te reageren
Even geduld a.u.b.

Reacties op dit artikel

1 reactie

d.h.coehoorn
d.h.coehoorn, Vorig jaar
Waarom, moet ik een account hebben om te kunnen kijken naar www.npo.nl? Ik betaal mijn belasting, dus ook de omroepbijdrage, ik lees een gids, ook al geregistreerd, ik heb een huisadres, en een trouwboekje en nog vele andere registraties. Of moet ik ook op deze manier worden gevolgd waar elders in of buiten Nederland mijn eigen verdiende tijd achter de tv of radio ga doorbrengen.
Laat en ieder gewoon kijken en luisteren zoals voor heen bij de wereldomroep.