Geer en Goor zetten zich in voor de ouderenzorg

Geer en Goor druk bezig met opnames Effe Geen Cent te Makken

om uur

Geer en Goor hebben de komende maand Effe Geen Cent te Makken. Voor het RTL-programma leven ze een maand op bijstandsniveau. De opnames zijn inmiddels begonnen.

Geer en Goor druk bezig met opnames Effe Geen Cent te Makken

Gelukkig hoeven de heren niet al hun luxe op te geven. Het huis in Amsterdam Noord waar de twee intrekken heeft een waarde van 495.000 euro en is het grootste huis van de straat. Wel richten Geer en Goor hun tijdelijke stulpje volledig in met spullen van de kringloop.

Slaappillen

Gerard Joling en Gordon vinden het best lastig om hun eigen spullen een maand te moeten missen. Zo vertelt Gordon in De Coen en Sander Show:  “Ik heb er enorm tegenop gekeken. En nog steeds. Je wordt uit je vertrouwde omgeving gehaald en gaat iets doen wat heel heftig is.”

Ook Gerard bekent dat hij buitenshuis nooit zo lekker slaapt. Gelukkig heeft hij een lading slaappillen ingepakt.

Geer en Goor weer vrienden

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat Geer en Goor samen op televisie verschenen. De twee kregen ruzie en claimden nooit meer te willen samenwerken.

Gelukkig is nu alles weer koek en ei: “Het voelt vertrouwd, het is leuk. De chemie hebben we gewoon, het maakt niet uit waar en wanneer het is.” Dat bleek ook wel tijdens de najaarspresentatie van RTL, waar de mannen de show stalen met hun grappen.

Ouderenzorg

Met het programma Effe Geen Cent te Makken zetten Geer en Goor zich in voor de ouderenzorg. Die hulp is volgens hen hard nodig: “We hebben gisteren gefilmd met oudjes. Dat is zo hartverwarmend en aan de andere kant hartverscheurend. Het zijn echt mensen die tegen het einde lopen, in verzorgingshuizen zitten en als enige uitje een soort bus hebben waarmee ze boodschappen doen.”

Gerard hoopt dat er met het programma meer aandacht komt voor de ongelukkige situatie van de oudjes.

Geer en Goor: Effe Geen Cent te Makken begint op donderdag 3 oktober om 20.30 uur op RTL4.

Gerelateerd nieuws

Laat zelf een reactie achter

  1. Registreer je om eenvoudiger te reageren
Even geduld a.u.b.

Reacties op dit artikel

3 reacties

wim willems
wim willems , Vorig jaar
Wat een associale flikker die Gorden,het taal gebruik ,is toch wel erg ,ook in andere programma s,met zijn dubbelzinnige opmerkingen naar kleine jongens,hij moest zich schamen
Ingrid van der Zeeuw-Geurts
Ingrid van der Zeeuw-Geurts, Vorig jaar
Geweldig programme, ben blij dat twee mensen zo eef programma maken superrrr
ger
ger, Vorig jaar
laat ze maar is echt komen bij mensen die geen cent te makken hebben en geen tv progamma jaren in noord gewoont toen ook al geen cent te makken
nou al jaren ik en mijn vrouw chronisch erg ziek
zieken kosten reizen de pan uit enz enz alles wordt te duur voor ons om het hoofd boven water te houden geen vakantie enz enz let op dit soort mensen kan ook geen auto veoorloven zoals GEER en GOOR
Meer nieuws

Laatste nieuws