Kim Feenstra wordt dakloos

om uur

Vanaf dinsdag 21 december presenteert Ajouad El Miloudi KRO's Stinkend, Beroemd en Dakloos. In deze nieuwe variant op het eerder uitgezonden Stinkend Rijk en Dakloos gaan vier Bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, 7 dagen en 6 nachten de straat op.

Kim Feenstra wordt dakloos

Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. Subtiel gevolgd door een camera, worden zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven op straat. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te worden op een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk genegeerd te worden.

Overleven op straat
Zij moeten al hun bezittingen inleveren en mogen geen gebruikmaken van hun bekendheid en status. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze op straat, maar ook in opvangcentra. Vier BN-ers worden een paar dagen gekoppeld aan een dakloze buddy, die ze mee op sleeptouw neemt en laat zien hoe ze op straat kunnen overleven.

De BN'ers
De deelnemende BN' ers zijn: Kim Feenstra, 25-jarig internationaal fotomodel die bekend werd door het winnen van Holland's Next Top Model. Chris Tates, 48-jarige acteur die rollen speelde in televisieseries als Onderweg Naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lima. Tim Haars, 29-jarige presentator en acteur die momenteel te zien is in Villa Achterwerk. En Esther Schouten, 33-jarig regerend wereldkampioen boksen.

Laat zelf een reactie achter

  1. Registreer je om eenvoudiger te reageren
Even geduld a.u.b.

Stem mee Het beste van tv

Gouden Televizier-Ring 2014

  • De Rijdende Rechter / De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd (NCRV)

    De Rijdende Rechter / De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd (NCRV)

  • Ontvoerd (RTL4)

    Ontvoerd (RTL4)

  • Celblok H (SBS6)

    Celblok H (SBS6)

Stemmen!

Stem en maak kans op een kaarten voor het Gouden Televizier-Ring Gala!

Poll:

Wat zou jij met €100.000 doen?

Afbeelding

Wist je dat je in de Gelukstrekking maar liefst 100x kans maakt op €100.000? Winnen was nog nooit zo makkelijk! 

Naar de Gelukstrekking

Meer nieuws

Laatste nieuws