Laatste seizoen Kinderen Geen Bezwaar begin 2013 te zien

om uur

Op 29 mei beginnen de opnamen van het allerlaatste seizoen van Kinderen Geen Bezwaar. Het laatste seizoen is begin 2013 op televisie te zien.

Laatste seizoen Kinderen Geen Bezwaar begin 2013 te zien

Vorige maand ging er een schok door comedyserie-minnend Nederland toen schrijver Haye van der Heyden aan Televizier.nl vertelde dat Kinderen Geen Bezwaar noodgedwongen stopte. De alwetende zenderbazen hadden bepaald dat de succesvolle serie niet meer paste bij de Publieke Omroep. 

Eerste seizoen
Het goede nieuws is dat tv-kijkers nog een seizoen te goed hebben met Maud, Gerard en de rest. De opnamen gaan op 29 mei van start. De dag ervoor start de Vara met het herhalen van de eerste drie seizoenen Kinderen Geen Bezwaar. Ook in het eerste seizoen, dat dateert van september 2004, werden de hoofdrollen gespeeld door Alfred van den Heuvel, Anne-Mieke Ruyten, Joey van der Velden, Bobbie Koek, Céline Purcell en Ingeborg Elzevier. Destijds had Gerard nog een broer, Eddie. Hij werd gespeeld door Bart Oomen.

Kinderen Geen Bezwaar, iedere werkdag vanaf 29 mei om 18.30 uur op Ned. 2

Lees ook
Kinderen Geen Bezwaar moet stoppen


 

 

Lees ook

Laat zelf een reactie achter

  1. Registreer je om eenvoudiger te reageren
Even geduld a.u.b.

Reacties op dit artikel

2 reacties

vivian
vivian, 2 jaar geleden
neeeeeeeee niet kinderen geen bezwaar
mijn favoriete serie!
ik zal ze missen <3
eigelijks zou er een handtekeningenactie rond moeten gaan voor iedereen die vind dat t moet blijven!
Vic
Vic , 2 jaar geleden
Echt jammer dat ze hiermee stoppen! Een miljoen kijkers per aflevering en dan vertellen dat het niet meer bij de publieke omroep past....
Het belastinggeld werd goed besteed....
Heb genoten!