Help onze website te verbeteren: vul de enquête in (5 min) en win een coole prijs!

Naar de enquĂȘte

Raar type

Silas Weir Mitchell: De leuke weerwolf in Grimm

om uur

Er bestaan ook uiterst gezellige weerwolven. Zie Monroe in de serie Grimm. Geen probleem voor acteur Silas Weir Mitchell. Hij heeft zijn specialiteit gemaakt van rare types. 

Silas Weir Mitchell: De leuke weerwolf in Grimm

De fantasyserie Grimm draait om rechercheur Nick Burkhardt, een Grimm, die de wereld vrijwaart van bovennatuurlijke wezens. Maar de show wordt gestolen door weerwolf Monroe. Alhoewel, we mogen geen weerwolf zeggen van Monroe. Hij is een Wieder Blutbad, en dat is toch net even andere koek dan een doorsnee weerwolf.

Horlogemaker

Bovendien heeft Monroe zich best goed aangepast aan het menselijk bestaan. Hij is horlogemaker en leidt tot volle tevredenheid een redelijk eenzaam bestaan. Tenminste, totdat Nick Burkhardt zijn hulp inroept bij moordzaken. Eerst helpt Monroe geheel tegen zijn zin; Burkhardt, een Grimm, is tenslotte zijn natuurlijke vijand. Maar gedurende de serie krijgt Monroe er plezier in.

Silas Weir Mitchell

Acteur Silas Weir Mitchell draait zijn hand niet om voor een aparte figuur als Monroe. Zijn specialiteit is psychisch gestoorde types, meestal nog misdadig ook. In de serie Prison Break was hij de gestoorde gevangene Haywire, in 24 was hij een crimineel en in de comedyserie My Name is Earl speelde hij een oplichter.

Lees ook

Laat zelf een reactie achter

  1. Registreer je om eenvoudiger te reageren
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer nieuws

Laatste nieuws

Meer nieuws

Deze week populair