Help onze website te verbeteren: vul de enquête in (5 min) en win een coole prijs!

Naar de enquête

Over Televizier.nl

Op Televizier.nl lees je het laatste televisienieuws (in de navigatiebalk onder de kop Nieuws), kun je de online tv-gids raadplegen (Tv-gids) en vind je pagina’s vol wetenswaardigheden over de belangrijkste tv-programma’s (Programma’s). Maar met een eigen account kun je nog veel meer doen op Televizier.nl!

Reageren

Ben je het eens met een artikel op Televizier.nl of vind je strekking ervan totale onzin? Dan kun je erop reageren, onderaan het betreffende artikel, en je mening geven. Hiervoor moet je wel je e-mailadres invullen, inclusief de naam waaronder je bekend bent op Televizier.nl.
Om te reageren hoef je dus geen account aan te maken, maar als je een profiel hebt op Televizier.nl, hoef je je e-mailadres en naam niet elke keer opnieuw in te vullen. Je bent automatisch ingelogd en kan dus altijd direct reageren.

Klik hier om een account aan te maken

Stemmen

Het tv-blad Televizier organiseert meerdere keren per jaar verschillende verkiezingen, met als hoogtepunt de jaarlijkse Gouden Televizier-Ring verkiezing. Om te kunnen stemmen moet je een account hebben op Televizier.nl.

Klik hier om een account aan te maken

Winnen

Altijd al een keer willen figureren bij GTST of kans maken op een nieuwe spiegelreflexcamera? Vrijwel elke week geven we de leukste prijzen weg op Televizier.nl. Maar om mee te kunnen doen aan deze Winnen-acties moet je wel een account hebben...

Klik hier om een account aan te maken

 

Afbeelding

Laatste reacties