Help onze website te verbeteren: vul de enquête in (5 min) en win een coole prijs!

Naar de enquĂȘte

Privacy Statement

Televizier, onderdeel van uitgeverij Bindinc., is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar abonnees, klanten en bezoekers van de website van groot belang is voor haar activiteiten. Dat betekent dat wij ons in alle gevallen houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Het betekent ook dat we u voorlichten over hoe u zelf uw privacy kunt beschermen.

Veiligheid & privacy
De reacties op de artikelen zijn openbaar. Dit betekent dat uw bijdragen voor iedereen toegankelijk zijn. Wees daarom voorzichtig met uw uitspraken. Als u wilt dat uw identiteit geheim blijft, geef dan nooit uw naam, e-mailadres, huisadres of telefoonnummer prijs. Citaten op Televizier.nl en TelevizierRing.nl kunnen bovendien terechtkomen in verschillende media. Het gebruik van informatie op het forum en in de reacties op artikelen valt namelijk onder vrije nieuwsgaring.

Herplaatsen van uw woorden
Alle berichten / reacties op en aan Televizier.nl en TelevizierRing.nl kunnen door de redactie van Televizier (her)gebruikt worden in Televizier-uitingen.

Gebruik van cookies

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website (en/of Flash-applicaties) wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf
Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Tracking cookies van onze adverteerders
Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders “tracking cookies” op uw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van uw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sociale media
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden
Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan u vertonen. Deze cookies kunt u centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

Cookierecht.nl
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising

Advertenties
Televizier.nl en TelevizierRing.nl maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven als u onze website bezoekt. Die bedrijven gebruiken mogelijk informatie over uw bezoek aan onze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wilt, neemt dan even contact met ons op.

Prijsvragen
Televizier.nl en TelevizierRing.nl organiseren prijsvragen. Met de winnaars van de prijsvragen wordt contact opgenomen. Prijswinnaars met een buitenlands adres of postbusadres kunnen geen prijzen uitgekeerd krijgen. Klik hier voor de uitgebreide spelvoorwaarden.

Andere websites
Op Televizier.nl en TelevizierRing.nl treft u links naar andere websites. Televizier.nl en TelevizierRing.nl kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor de manier waarop die partijen met uw gegevens omgaan.

Toezicht op Televizier.nl en TelevizierRing.nl
De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is uitgeverij Bindinc., Klant Contact Centrum, Postbus 5000, 1200 EW Hilversum. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens
Als u contact hebt met uitgeverij Bindinc., legt Bindinc. gegevens vast. Bindinc. gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de dienstverlening en, als u daar toestemming voor geeft, om u van producten en diensten op de hoogte te houden en van de partners en andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van Televizier, wordt u op de hoogte gehouden van nieuws van Televizier en de Televizier-Ringverkiezing. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u dit aangeven door op de afmeldlink te klikken in de nieuwsbrief.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan: Bindinc. Klant Contact Centrum, Postbus 5000, 1200 EW Hilversum. Hier kunt u ook terecht voor inzage, wijziging en/of het laten verwijderen van uw persoonsgegevens.

Wijzigingen
Bindinc. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor het privacybeleid van Bindinc..