Boer Zoekt Vrouw

Boer Aad is weer vrijgezel

Jeannet, de ex-vriendin van de Boer Zoekt Vrouw-deelnemer, heeft haar koffers gepakt en is vertrokken uit het huis van Aad. “Als je niet bij elkaar blijkt te horen, dan scheiden de wegen. Zo gaat dat in het leven”, aldus Aad.

Volgens de Telegraaf heeft Jeannet de knoop doorgehakt. Zeven weken geleden sloeg bij de ex-boerin de twijfel toe en uiteindelijk heeft ze vorige week haar koffers definitief gepakt. KRO-woordvoerster Birgit Jansen bevestigt het verhaal: “Het klopt, de relatie is helaas over. Ik heb met Aad afgesproken dat ik het desgevraagd zou bevestigen, maar verder willen ze er niets over kwijt.”

Reünie van Boer Zoekt Vrouw

Tijdens de reünie van Boer Zoekt Vrouw leek alles nog koek en ei tussen de twee. Boer Aad kon zijn geluk niet op en zei duidelijk geëmotioneerd het volgende: “Zij is precies waar ik naar op zoek was, zoals wij elkaar aanvullen is zo'n verrijking!”. Het sprookje lijkt nu toch geëindigd en boer Aad zal de kwekerij in Noordwijkerhout weer in zijn eentje moeten runnen. “Dit was niet de opzet van het geheel. Ik hoopte op een langdurige relatie, maar helaas", zo vertelt Aad aan Shownieuws.

Botte Aad

Botte boer Aad was tijdens de uitzending van Boer Zoekt Vrouw vaak in het nieuws. Net voor het laatste keuzemoment stuurde de boer de enige andere overgebleven deelneemster op verzoek van Jeanet naar huis. Jeannet en hij hadden al gezoend en zij kon niet meer tegen de ‘huichelarij’. 

Aad blijft positief

Toch blijft de botte boer positief: “Natuurlijk gaan we op zoek naar een nieuwe liefde. Er is nu nog niemand in het spel, maar ik ga wel mijn best doen om een leuke nieuwe vrouw te vinden”, besluit Aad vastberaden.

Reageren