Nieuwe realityshow Barbie

Huisje Boompje Barbie op RTL 5

Na Barbie’s Baby moest en zou er van RTL een nieuwe serie komen. Dat het stel gaat verhuizen komt dus goed uit. Op RTL 5 start vanavond het nieuwe seizoen.

Het gezinnetje verlaat hun geliefde volkse buurt omdat het in de babykamer spookt volgens Barbie. Michael gelooft Barbie eerst niet, maar krijgt toch wat kippenvel wanneer hij de kamer inloopt. Het medium Bep komt het geestegebroed verjagen. “Zo ik heb de geest even in een wachtkamertje gezet en dan neem ik hem mee”, zo vertelt het medium op camera. Bep wist ook nog te vertellen dat Barbie in de toekomst een jongetje gaat krijgen.

Barbie wil toch 'Moven'

Barbie en Michael zijn blij dat de geest weg is, maar toch wil de diva graag verhuizen. Nog voor dat de dozen überhaupt gepakt zijn gaat het mis. Het koppel belandt in een gigantische ruzie over de incontinente hond Gucci en een scheiding lijkt een kwestie van tijd. Barbie gaat naar haar ouders en zelfs een gesprek met manager Jake Hampel lijkt niks op te lossen.

Borstvergroting

Voor Barbie is de verhuizing niet zo zwaar, door haar borstvergroting moet de blonde diva rustig aan doen en verhuisdozen tillen hoort daar niet bij. “Ik vond na mijn zwangerschap dat mijn borsten gingen hangen. Nu voel ik me weer helemaal plastic fantastic”, aldus de blondine.

Haarstransplantatie Michael

Barbie is niet de enige van het stel die een ingreep heeft laten doen. Michael ondergaat vandaag een haartransplantatie. Vader Ron de Jong, laat weten dat Michael een paar uur onder het mes moest maar nu een gloednieuwe haarlijn heeft. “Hij heeft een Gerard Jolinkje gedaan”. Hoe het resultaat eruitziet kon hij nog niet zeggen. Vanavond verschijnt Michael nog met zijn oude coupe op tv.

Kijk helemaal onderaan voor de aflevering ‘wat vooraf ging’

Reageren