Dave Roelvink knijpt verkeerde vrouw in kont

Dave Roelvink heeft alweer een nacht in de cel gespendeerd. Hij tikte een vreemde dame op de billen die vervolgens de politie inschakelde. 

Het gaat allengs bergafwaarts met Dave Roelvink. Nadat de zoon van Dries in augustus al een paar nachten moest brommen wegens een vermeende juwelenroof, spendeerde hij afgelopen weekend alweer een nacht ongewild in de gevangenis. Aan RTL Boulevard legt Dave zelf uit wat er precies gebeurd is. „Ik was samen met een blond meisje en met een meisje met donkerblond haar", begint Dave. "Ik ging even naar de wc en toen ik weer terugliep, dacht ik dat ik het meisje met donkerblond haar van achteren zag staan. Ik gaf haar een tik op haar kont, maar het bleek dus niet dat meisje te zijn”

Herrie schoppen

En toen waren de poppen aan het dansen. „Vervolgens ging ze herrie schoppen en om een lang verhaal kort te maken, kwam de politie erbij. Dave had geen enkele intentie om braaf met de politie mee te lopen, maar daar wisten de handhavers van de wet wel raad mee. „ „Uiteindelijk werd ik meegenomen en heb ik een nacht in de cel gebracht.”

Als Dave door al het gedoe niet meer aan de bak komt, de invitatie van Kim Holland staat voor zover wij weten nog altijd open.

 

Reageren