De favoriete tv-momenten 2013 van Irma Tomas

Wat zijn de favoriete tv-momenten van 2013 van onze redactieleden? Irma Tomas, de razende reporter van de redactie, kan niet om de Boston Bomber, Breaking Bad en het duo Bauke Mollema en Laurens ten Dam heen. 

3. De Boston Bomber
Irma: „Het is lang geleden dat ik 's nachts wakker bleef voor televisie. Maar de jacht op de Boston Bomber op CNN was zo enerverend dat ik er graag wakker voor bleef. Bij CNN stuurden ze alle verslaggevers die ze in dienst hadden naar Boston om urenlang televisie vol te praten. Wel jammer dat ik net in slaap viel vlak voor de bomber gevonden werd.”

W A A R S C H U W I N G! niet verder lezen wanneer je het einde van Breaking Bad nog moet zien. Er volgt een gigantische spoiler!

2. Einde Breaking Bad
Irma: „Veel fantastische series hebben maar een matig einde, zoals bijvoorbeeld Dexter. Zoniet Breaking Bad, dit was precies hoe het moest zijn. Walt ging dood en Jesse de verdiende vrijheid tegemoet. Beter kon niet.

1. Bauke Mollema en Laurens ten Dam rijden weg in waaieretappe van de Tour de France
Christopher Froome mist de ontsnapping en Alejandro Valverde ook. Daarna staat Bauke tweede in het algemeen klassement van de Tour de France. Nooit meer gedacht dat ik ooit nog zou genieten van wielrennen na alle dopingellende, maar in deze etappe kwam het enthousiasme in ieder geval voor eventjes terug.”

Om Breaking Bad nog een keer te eren, hieronder een muzikale samenvatting van alle seizoenen.

Reageren