De favoriete tv-momenten 2013 van Jeroen Horstman

Wat zijn de favoriete tv-momenten van 2013 van onze redactieleden? Jeroen Horstman van de marketingredactie kan niet om de kroning heen.

3. Champions League-finale Bayern Munchen vs Borussia Dortmund
Jeroen: „Omdat Arjen Robben, na het maken van de winnende goal in de voorlaatste minuut, hier als match winnaar van het veld afstapt. Na het missen van een dot van een kans tijdens de WK finale in 2010 en het missen van een penalty in de Champions League finale in 2012 is Robben nu beslissend in positieve zin. De vreugde en emotie bij Robben was groots!”

2. Maaike Ouboter - Dat ik je mis - De Beste Singer-Songwriter
Jeroen: „Vanwege het enorm ontroerende nummer en de tranen van Giel. Het nummer van Maaike Ouboter werd volgens mij gelijk door iedereen teruggeluisterd op YouTube e.d. en werd terecht een hit. Mooi dat het programma een podium biedt voor zulk talent en bijzonder dat een nummer zoveel emotie teweeg kan brengen.”

1. Gouden Televizier-Ring Gala 2013 met Wie is de Mol? als winnaar
Jeroen: „Omdat ik het spektakel zelf vanuit Carré kon meemaken. De enorme vreugde die je ziet bij de AVRO en het productieteam van Wie is de Mol?, die na zo veel nominaties eindelijk beloond worden voor het onwijs goede programma dat ze maken.”
 

Reageren