Gezellig, geen liefde

Eerste keer naakt daten in Adam Zoekt Eva: Kathy en JP geen match (vanwege kleren)

De eerste aflevering van Adam zoekt Eva waarin Kathy en Jorrit-Pieter elkaar naakt leerden kennen op een onbewoond eiland is voorbij. Ze hadden het gezellig met elkaar, maar een match, dat is het niet.

Op het eerste gezicht leken de twee elkaar erg leuk te vinden. Dezelfde muzieksmaak en allebei levensgenieters, het kon niet op! Katy en haar Adam JP maakten veel lol en moesten zelfs lachen om elkaars accent.

Tweede Adam

Het leek nog even spannend te worden toen er een tweede Adam op het toneel verscheen. Ook Rolf probeerde Eva Kathy voor zich te winnen, maar dat lukte niet helemaal. De gesprekken waren leuk en gezellig, maar de kunst van het bodypainten oefende Kathy veel liever uit op Jorrit-Pieter dan op Rolf.

Kleren aan

JP was dan ook de gelukkige toen Kathy Rolf naar huis stuurde. Maar hoe zou het zijn met kleren aan? De proef werd al snel op de som genomen en voor ze het wisten stonden de twee met kleren aan tegenover elkaar.

Niet mijn type

En tja, dat viel toch wel tegen. “Ja, nouja, toch wel dat studentje een beetje. Niet mijn type. Ik denk dat ik liever de naakte JP zie”, aldus een teleurgestelde Kathy. Jorrit-Pieter voelde zich ook wat naakt zo, met kleren aan.

Chemie weg

De chemie die langzaam ontstond was helemaal over. Ben je daar nog niet van overtuigd door de uitzending? Kijk dan hoe het de twee de volgende ochtend verging, toen Nicolette ze nog één keer op zocht.

Jorrit-Pieter liet vandaag weten dat hij en Kathy geen setje zijn geworden.

De eerste aflevering van Adam zkt. Eva bezorgde RTL 5 weer een hit.

 

Reageren