Oproep

B&B Vol Liefde zoekt singles voor eventueel tweede seizoen

4 augustus 2021 09:53 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL

Bij RTL4 is momenteel het eerste seizoen van B&B Vol Liefde te zien. Het programma is behoorlijk populair en dat heeft de makers doen besluiten om alvast voorwerk te doen voor een eventueel tweede seizoen.

In het eerste seizoen van B&B Vol Liefde zoeken bed en breakfast-eigenaren Bert, Vincent, Jacob, Debbie, Roxanne en Caroline (foto) onder andere in Frankrijk, Portugal en Oostenrijk naar de liefde. Presentator Art Rooijakkers begeleidt hen in die zoektocht en het blijkt een succesformule.

Droom 

Blue Circle doet een oproep om alvast singles te vinden voor een mogelijk tweede seizoen. “Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/hotel/guesthouse/chateau/agriturismo/camping/chambre d’hotes in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner? Meld je dan alvast aan voor een eventueel volgend seizoen van het RTL4-programma: B&B Vol Liefde”, luidt de oproep. Je kan je hier aanmelden. 

B&B Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Ook is het mogelijk om alvast vooruit te kijken via Videoland.

Meer over