Barbie is niet mediageil en wenst geen fans aan de deur

Barbie is er een beetje moe van dat ze de hele tijd fans aan de deur heeft die met haar op de foto willen. De realityster heeft maatregelen genomen en plakte een sticker op de deur.

Het klinkt nogal tegenstrijdig: een realityster die meer privacy eist. Normaal laat Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, zich te pas en te onpas filmen en trekt ze zonder gĂȘne voor de camera haar broek naar beneden om een gezellige boom op te zetten over haar enorme aambeien. Maar de aandacht van fans is Barbie te veel geworden. Op haar Facebook pagina laat Barbie zien dat ze een sticker op haar deur heeft geplakt.

Afbeelding

Volgens het bijbehorende Facebookbericht waaruit blijkt dat Barbie niet bekend is met de letter 'n', bellen fans regelmatig aan bij haar huis en deinzen ze er niet voor terug het dekentje van baby Milano van de kinderwagen te trekken om eens goed te kijken. Barbie raadt die mensen aan om voortaan aan te bellen bij Frans Bauer of Roy Donders omdat zij wel van die aandacht houden en Barbie zelf helemaal niet mediageil is. Hier volgt het complete bericht.

Afbeelding

Lees ook:
Gelukkig voor Barbie komt binnenkort aan alle ellende hopelijk een einde

Reageren