Hereniging

Carlo Boszhard wil nieuwe Carlo & Irene-show

Na drie jaar SBS is Irene Moors weer zo vrij als een vogeltje. Keert ze terug naar RTL? Carlo Boszhard hoopt van wel. Hij ziet een hereniging met zijn presentatievriendin wel zitten. 

Dat vertelt hij in een interview met De Telegraaf. Hij heeft zelfs al in gedachten op welk tijdslot dat dan zou moeten zijn. Carlo: "Of het weer op zondagmiddag Life 4 You zou moeten zijn, weet ik dan weer niet. Met Netflix enzo is dat tijdstip van toen een beetje wég volgens mij. Maar doordeweeks, en dan kijk ik naar het timeslot van Tijd voor MAX, daar zou volgens mij voor een nieuwe Carlo & Irene-show nog wel wat te halen zijn."

Carlo & Irene

Carlo gaat dus voor een dagelijkse show met Irene, al lijkt hem vijf keer in de week wel weer iets te heftig. "Of drie keer", brainstormt hij, "Afgewisseld met een ander duo. Ik weet het niet, ik denk maar hardop, maar dat zou ik wel weer zien zitten." Hij benadrukt wel dat het niet concreet is, en ze samen misschien wel iets heel anders bedenken. Maar volgens hem ziet RTL het wel zitten: "Ik kan me niet voorstellen dat RTL daar geen tijd voor vrij zou willen maken."

Bekijk hier het emotionele afscheid van het duo:

Meer over: