DI-RECT neemt Schevenings Strandhotel over voor tv-serie

De bandleden van DI-RECT maken deze week de dienst uit in het Strandhotel in Scheveningen. Daar ontvangen ze allerlei gasten om hun jubileum te vieren.

Het Strandhotel in Scheveningen wordt deze week gerund door Marcel, Spike, Bas, Vince en Jamie van DI-RECT. Zondagavond begonnen de opnames van hun tv-serie Hotel DI-RECT, die vanaf 17 augustus te volgen is op de buis. Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van de band ontvangen de heren in het programma allerlei gasten die iets te maken hebben met hun jubileum.

Giel Beelen

Onder anderen Roel van Velzen, Gers Pardoel, Tim Knol, Golden Earring-zanger Barry Hay en ex-Kane-gitarist Dennis van Leeuwen komen langs in het hotel. 3FM-dj Giel Beelen maakt zijn ochtendshow een week lang vanuit Scheveningen.

Fatima Moreira de Melo

De eerste gasten waren de mannen van The Kik en Handsome Poets, die muziek maakten en voetbalden met DI-RECT. Verder checkten Miss Montreal en DJ Billy the Kit in en kwam Fatima Moreira de Melo langs om een pokeravond te organiseren. Maandagochtend was het tijd voor iets heel anders: yoga op het strand.

 

Hotel DI-RECT is vanaf maandag 17 augustus twee weken lang elke werkdag om 21.05 uur te zien op NPO 3.

Lees ook:
DI-RECT begint hotel in nieuwe tv-serie

Meer over:

Reageren