Dikke Rebecca uit Popstars heeft nu anorexia

Toen Rebecca Schouw in 2008 meedeed aan Popstars woog ze 150 kilo, inmiddels is ze nog maar 51 kilo. „Ik durf niet meer te eten.”

Rebecca Schouw is bang dat ze dan weer dik wordt. Maar omdat ze maar blijft afvallen, praat Rebecca wel met een psycholoog. „Ik heb anorexia. Ik had nooit gedacht dat dat mij zou overkomen. Maar ik heb ook zo veel stress in mijn leven.” Rebecca heeft twee jaar geleden een maagverkleining, ondergaan en daarna viel ze rap af. 

Afbeelding

SM-slavin

Bij Popstars baarde Rebecca destijds veel opzien, niet door haar stem maar vooral door haar forse postuur. Later ging ze helemaal over de tong toen bleek dat ze een verleden had als SM-slavin en zich onder de naam Charisma had ingeschreven op de SM website Kinkytijd.

Nieuwe single

In de 2008 haalde ze de kwartfinale van Popstars bij SBS 6, daarna hoorden we niet veel meer van obese Rebeca. Tot nu dan. Behalve anorexia heeft Rebeca namelijk ook een nieuwe single die ze graag onder de aandacht brengt. „De single heet Ik ben nu vrij. Die willen we in maart brengen. Het is een uptempo nummer met een rock tintje."

Reageren