Met nieuwe presentator Carlo Boszhard

Eerste lesbische koppel in Married at First Sight

20 November 2019 13:38 | amusement | Door Irma Tomas

© Nander de Wijk
3500 mensen in Nederland willen best trouwen met iemand die ze nooit eerder zagen. Dat betekent een recordaantal aanmeldingen voor het nieuwe seizoen van Married at first sight. En de experts koppelden ook voor het eerst twee dames aan elkaar.

Hij neemt het stokje over van Peter van der Vorst die de eerste vijf seizoenen presenteerde van Married at first sight. Peter is sinds dit jaar de baas van RTL 4 en heeft daarom geen tijd meer voor het presenteren van programma's. 

Eveline Stallaart

Behalve Carlo Boszhard is er ook een nieuwe aanwinst bij de experts. Dat is seksuoloog Eveline Stallaart, bekend van RTL Boulevard. De anderen zijn hetzelfde als vorig jaar: Tila Pronk (relatiewetenschapper), Pablo Bakarbessy (psycholoog/coach) en Marcelino Lopez (psycholoog/relatietherapeut). 

Lesbisch koppel

Deze vier experts vormden uit die 3500 mensen weer zes koppels: Vier hetero-koppels, een homokoppel en een lesbisch koppel. En dat laatste is dus een primeur. Tot nu toe waren alleen de eerste twee seizoenen van Married at first sight een relatief succes, daarvan zijn nog steeds twee stellen bij elkaar. De laatste twee seizoenen was een waar scheidingsfestival, geen van de stellen bleef bij elkaar. 

Meer over