Daders en slachtoffers gezocht

Er komt een Nederlandse Catfish

12 December 2019 11:50 | amusement | Door Irma Tomas

© BNN
Een van de leukste programma's op MTV krijgt een Nederlandse versie. In Catfish worden mensen geholpen die hun online liefde nog nooit hebben ontmoet. 

Vaak duren die contacten al jaren en worden de slachtoffers al die tijd aan het lijntje gehouden door hun zogenaamde liefdes aan de andere kant van de telefoon of laptop, zonder elkaar ook maar gezien te hebben. In de Amerikaanse versie van Catfish spoort Nev Schulman de onzichtbare internetliefdes op. Heel soms gaat het om de persoon die ze al die tijd beweerden te zijn, maar negen van de tien keer gaat het om een bedrieger. 

Ook daders met spijt gezocht

Vincent TV Producties is op zoek naar landgenoten die vermoeden dat hun internetliefde een bedrieger is. Maar in de Nederlandse versie wordt het ook omgedraaid. Daders die zich schuldig voelen en schoon schip willen maken, mogen zich ook aanmelden. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

𝙺𝚞𝚗 𝚓𝚒𝚓 𝚋𝚒𝚓𝚗𝚊 𝚗𝚒𝚎𝚝 𝚖𝚎𝚎𝚛 𝚣𝚘𝚗𝚍𝚎𝚛 𝚓𝚘𝚞𝚠 𝚘𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝚗𝚎𝚙𝚙𝚛𝚘𝚏𝚒𝚎𝚕 𝚎𝚗 𝚠𝚒𝚕 𝚓𝚎 𝚟𝚘𝚘𝚛𝚔𝚘𝚖𝚎𝚗 𝚍𝚊𝚝 𝚑𝚎𝚝 𝚝𝚎 𝚟𝚎𝚛 𝚐𝚊𝚊𝚝? 𝚅𝚘𝚘𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝙽𝚎𝚍𝚎𝚛𝚕𝚊𝚗𝚍𝚜𝚎 𝚟𝚎𝚛𝚜𝚒𝚎 𝚟𝚊𝚗 𝙲𝚊𝚝𝚏𝚒𝚜𝚑 𝚣𝚒𝚓𝚗 𝚠𝚒𝚓 𝚘𝚙 𝚣𝚘𝚎𝚔 𝚗𝚊𝚊𝚛 𝚖𝚎𝚗𝚜𝚎𝚗 𝚍𝚒𝚎 𝚣𝚒𝚌𝚑 𝚘𝚗𝚕𝚒𝚗𝚎 𝚟𝚘𝚘𝚛𝚍𝚘𝚎𝚗 𝚊𝚕𝚜 𝚎𝚎𝚗 𝚊𝚗𝚍𝚎𝚛 𝚎𝚗 𝚑𝚒𝚎𝚛 𝚐𝚛𝚊𝚊𝚐 𝚖𝚎𝚎 𝚠𝚒𝚕𝚕𝚎𝚗 𝚜𝚝𝚘𝚙𝚙𝚎𝚗. 𝙱𝚎𝚗 𝚓𝚒𝚓 (𝚘𝚏 𝚔𝚎𝚗 𝚓𝚒𝚓) 𝚣𝚘 𝚒𝚎𝚖𝚊𝚗𝚍 𝚎𝚗 𝚑𝚎𝚋 𝚓𝚎 𝚜𝚙𝚒𝚓𝚝? 𝙼𝚊𝚒𝚕 𝚘𝚗𝚜 𝚍𝚊𝚗 𝚓𝚘𝚞𝚠 𝚟𝚎𝚛𝚑𝚊𝚊𝚕 + 𝚝𝚎𝚕𝚎𝚏𝚘𝚘𝚗𝚗𝚞𝚖𝚖𝚎𝚛 𝚘𝚙 𝚌𝚊𝚝𝚏𝚒𝚜𝚑@𝚟𝚒𝚗𝚌𝚎𝚗𝚝𝚝𝚟𝚙𝚛𝚘𝚍𝚞𝚌𝚝𝚒𝚎𝚜.𝚗𝚕. 𝙳𝚒𝚝 𝚒𝚜 𝚍é 𝚔𝚊𝚗𝚜 𝚘𝚖 𝚜𝚌𝚑𝚘𝚘𝚗 𝚜𝚌𝚑𝚒𝚙 𝚝𝚎 𝚖𝚊𝚔𝚎𝚗.

Een bericht gedeeld door Vincent TV Producties (@vincent_tv_producties) op

 Catfish is al jaren een hit voor MTV en de formule raakt nooit uitgewerkt. Hopelijk zijn er in Nederland genoeg gevallen te vinden. 

Meer over