Met mystery kandidate...

Expeditie Robinson onthult leden Kamp Zuid

Expeditie Robinson barst over een maand los en RTL heeft de eerste deelnemers bevestigd. Het is een bonte mix bekende en onbekende Nederlanders. Een analyse van de expeditieleden.

De afgelopen dagen liet RTL al teaserbeelden zien van in schaduwen gehulde kandidaten met even zo vage omschrijvingen. Daar meenden fans al de identiteit van menig expeditielid uit te kunnen opmaken.

Donny Roelvink

De broer van Dave en zoon van Dries is hard op weg een echte realityster te worden. De niet onknappe fitboy was al te zien in Temptation Island: VIPS en heeft komend seizoen samen met zijn familie Effe geen cent te makken bij SBS6. Op het eiland heeft Donny in ieder geval weinig te eten en een gym is er al helemaal niet. Is hij sterk genoeg?

Donny_Roelvink

I am Aisha

De artiestennaam van hip hop zangeres Aisha Echteld. Haar moeder Jetty zong in meidengroep Mai Tai, zelf bracht ze vier albums uit en werkte ze samen met andere oud-Robinson rappers Dio en Jebroer. Aisha staat bekend als stoer, onafhankelijk en "one of the guys".

I_am_Aisha

Josylvio

Artiestennaam van de 26-jarige, Nederlands-Egyptische rapper Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib. Hij viel in 2015 op tijdens een sessie bij muzieklabel Zonamo entertainment. Drie albums, een rits singles en veel muzikale samenwerkingen later is hij klaar voor een nieuwe uitdaging. Maar heeft zijn jeugd in Naarden hem voorbereid op al het naars van Robinson?

LEES OOK

1
Josylvio

Nienke Plas

Werkte in de retail voordat ze doorhad dat een leven als vlogger leuker en lucratiever was. Werd bekend met haar Hahalogs, komische filmpjes waarin ze zelf een rol speelde. RTL 5 heeft haar inmiddels ingelijfd, ze is naast Robinson-host Dennis Weening en Rick Brandsteder één van de gezichten van Zon, zuipen, ziekenhuis

Nienke_Plas

Steven Brunswijk

De 35-jarige komiek werd bekend als de BraboNeger. Hij maakte theatervoorstellingen onder die naam en tv-programma's als De Braboneger verkaast, ook viel hij op positieve wijze op tijdens programma's als De roast van Gordon. Begin dit jaar liet Steven die artiestennaam achter zich omdat het niet zou bijdragen aan een serieuze voortzetting van zijn carrière. Brunswijk werd geboren in Suriname, maar groeide op in Tilburg. 

Steven_Brunswijk

Jody Bernal

Werd in 2000 op 18-jarige leeftijd wereldberoemd in de lage landen dankzij de zomerhit Que si, que no maar doet sindsdien veel meer. Hij is actief als dj, musicalster en muziekproducent. De van oorsprong Colombiaanse rasartiest werd door fans al aan zijn silhouet herkend. Is hij een blijvertje of blijkt Jody een eendagsvlieg op het eiland? 

LEES OOK

4
Jody_Bernal

Onbekend expeditielid

Naast deze bekende gezichten is er nog een laatste lid van Kamp Zuid dat RTL geheim houdt. Is de dame één van de zeven niet-BN'ers of hebben de makers een verrassing in petto met de mystery guest?

Meer over:

Reageren