Kandidaten Undateables blikken terug in slot van BNN-programma

Datingprogramma’s genoeg op televisie, maar BNN bracht het in een bijzonder jasje. In The Undateables werden jongeren met een verstandelijke of lichamelijke handicap gevolgd op het pad der liefde.

Op woensdag 18 december is alweer de laatste aflevering van het programma te zien. Hierin blikken alle kandidaten uit het afgelopen seizoen terug op hun datingavontuur. Heeft Cupido raak geschoten of jammerlijk gemist?

Deelnemers

Alle bijzondere deelnemers komen aan bod in de slotaflevering. Hoe is het bijvoorbeeld met de autistische Birsen en haar ‘witte Turk’? En is Nando met het syndroom van Down nog steeds smoorverliefd op Jillian?

Daten

Met dwerggroei, autisme of het downsyndroom is het niet gemakkelijk om een date te regelen. Desondanks bracht The Undateables een duidelijke boodschap: iedereen is ' dateable'. Dat vonden de kandidaten ook, en ondanks hun handicap voelden de jongeren zich absoluut niet beperkt in hun zoektocht naar hun date.

Facebook

De laatste aflevering van The Undateables is woensdag 18 december om 20.50 uur te zien op Nederland 3. Wie de afleveringen heeft gemist kan op de site van BNN terecht.

Reageren