Te oud...

Katja, Najib en Gert bedanken voor tweede seizoen De Battle

29 December 2019 09:58 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
De Battle is bezig aan zijn eerste seizoen op de Nederlandse en Belgische televisie, maar mocht er een vervolg van de televisiewedstrijd komen, dan zullen Katja Schuurman, Najib Amhali en Gert Verhulst bedanken.

"Ik heb in mijn BNN-tijd al best veel gedaan tijdens Try Before You Die en Katja versus Bridget. Elke keer moest ik iets in korte tijd leren, hartstikke leuk want ik hou van uitdagingen en ben fanatiek", zegt Katja over De Battle. "Maar ik vind het nu leuk om nu ook andere programma’s te maken. Ik ben benieuwd wie ze volgende keer vragen! We maakten er ook grappen over hoor, dat we allemaal geblesseerde bejaarden waren die gekke dingen moeten doen. Op een gegeven moment lagen we allemaal in de ziekenboeg."

Operatie 

Zo ook Gert Verhulst, waarbij het zelfs tot een operatie aan zijn meniscus kwam. “Wellicht ben ik toch iets te oud om dit soort dingen te doen.” Najib Amhali weet al zeker dat hij niet terugkomt voor een tweede seizoen. "Ik heb me gewoon vergist in hoeveel werk het is. Ik vond het heel leuk om te doen. Het was een uitdaging en ik kwam uit mijn comfortzone, maar de volgende keer zeg ik nee."

Vierdelige reeks 

In De Battle vormen Katja en Najib samen Team Nederland. Ze nemen het op tegen team België, bestaande uit Gert Verhulst en James Cooke. Zondagavond zendt RTL4 de tweede aflevering van de vierdelige reeks uit.

Meer over