Keuze boer Geert verklapt door preview Boer Zoekt Vrouw

In de BZV-preview van volgende week was de afscheidsscène met Geert, Ada en Hetty te zien. Maar wie gaat er naar huis en wie is Geerts droomvrouw? Een beeld-voor-beeld-analyse.

Aan het einde van een Boer Zoekt Vrouw-aflevering is er altijd al een korte vooruitblik naar volgende week. De bedoeling is natuurlijk dat die beelden nog niets verklappen, maar de KRO geeft hier toch écht weg voor wie boer Geert gaat kiezen. Opgelet? Hier komen de beelden.

Binnen

Na een praatje over de andere boeren zegt Yvon Jaspers“En we zien natuurlijk Geert, die eindelijk de liefde verklaart aan zijn favoriete vrouw.” Het lijkt erop dat de Groningse boer zijn voorkeur al verklapt vóór het officiële keuzemoment, en dus net als boer Tom niet wacht op Yvon.

Afbeelding

Bij het beeld hierboven horen we Geert zeggen: “Ik kon het niet langer voor me houden. Ik heb m’n keuze gemaakt.”

Afbeelding

Geert zegt dat tegen Ada, hier links in haar gele vest. Let goed op die kleding! Hetty zit daarachter op de bank (in een grijs shirt met een sjaal!) en heeft de keuze blijkbaar al eerder gehoord. Zou Geert voor de boer Tom-aanpak kiezen: eerst zijn keuze vertellen aan de vrouw die hij wegstuurt en dan pas aan de vrouw die hij kiest?

Afbeelding

Geert houdt de handen van Ada vast. Nu hoeft dat voor Geert niet echt iets te betekenen: hij heeft in de logeerweek elke vrouw al op zo'n beetje elke plek vastgehouden. De echte spoiler zit in de beelden die volgen.

Buiten

We verplaatsen ons naar buiten. Yvon is gearriveerd en Geert neemt afscheid van één van zijn vrouwen. Maar wie is dat: Ada of Hetty?

Afbeelding

Op het beeld hierboven omhelzen Ada en Hetty elkaar. Eén van de twee gaat weg.

Afbeelding

Kijk! Ada heeft nog steeds alleen het gele vest aan: geen jas! Ondertussen heeft Hetty juist een witte jas aangetrokken. Dat zou betekenen dat Ada blijft en Hetty haar biezen moet pakken.

Afbeelding

Ook de opstelling verklapt dat Hetty moet gaan: Yvon, Geert en Ada staan tegenover Hetty. Geert heeft zijn arm om Ada heen.

Afbeelding

Yvon, Geert en Ada kijken nog een keer naar Hetty voordat ze in de auto stapt.

Het is duidelijk: Geert kiest voor Ada.

Lees ook: Er blijft discussie over de keuze van Geert: is het toch Hetty?

Meer over:

Reageren