Nasrdin Dchar, Cas Jansen en Manuel Broekman in Meiden van de Herengracht

Naast meiden spelen er ook een hoop bekende heren in de nieuwe Net 5-serie Meiden van de Herengracht. Nasrdin Dchar, Cas Jansen en Manuel Broekman bijvoorbeeld.

Dat Kim Pieters, Fockeline Ouwerkerk en Sarah Chronis een hoofdrol zouden spelen in de nieuwe serie Meinden van de Herengracht was al bekend. Ook Nasrdin Dchar, Cas Jansen (All Stars), Manuel Broekman (Verliefd op Ibiza), Oscar Aerts (GTST) en Kay Greidanus (Bloedverwanten) spelen een grote rol in de serie.

Carrière en privé

Meiden van de Herengracht gaat over drie hartsvriendinnen die hun drukke carrières zo goed mogelijk proberen te combineren met hun turbulente privélevens. Hanna (Sarah Chronis) staat aan het roer van een modelabel, maar haar laatste modecollectie flopt. Het lukt haar ook maar niet om de ware te vinden, of is haar nieuwe date, miljardair Gijs (Nasrdin Dchar) misschien haar grote liefde?

Cas en Manuel

Wendy (Fockeline Ouwerkerk) is de baas van een grote tv-zender en haar huwelijk met muzikant Steven (Cas Jansen), huisvader tegen wil en dank, loopt nogal stroef. Gelukkig heeft ze op haar werk collega Sil (Manuel Broekman) die haar op zijn eigen wijze steunt, maar ook uitdaagt.

Affaire

Nico (Kim Pieters) is hoofdredacteur bij een toonaangevend tijdschrift. Ze stort zich in een affaire met de jonge fotograaf Hugo (Kay Greidanus), waardoor ze haar huwelijk en reputatie op het spel zet. En dan moet ze ook nog dagelijks dealen met haar collega Jorrit (Oscar Aerts), die niet per se het beste met haar voor heeft.

Sex and the City

Meiden van de Herengracht is de Nederlandse versie van de Amerikaanse NBC-serie Lipstick Jungle, geschreven door Candace Bushnell, de schrijfster van het succesvolle Sex and the City. Lipstick Jungle werd in Amerika na twee seizoenen van de buis gehaald, hopelijk is Meiden van de Herengracht een groter succes.

Vanaf woensdag 2 september om 21.25 uur op Net 5

Reageren