Architecten aan zet

Nicolette Kluijver presenteert De Perfecte Verbouwing

23 November 2020 16:04 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© RTL Nederland
Op RTL 4 komt een nieuw programma waarin architecten met elkaar de strijd aan gaan om het mooiste huis te ontwerpen. De presentatie ligt in handen van Nicolette Kluijver.

Volgens RTL maken de architecten in De Perfecte Verbouwing gebruik van virtual reality om het huis van een deelnemer virtueel te verbouwen. Vervolgens leggen ze hun ontwerpen voor aan de huiseigenaar, waarna een keuze gemaakt wordt.

Bouwen

Het blijft overigens niet bij alleen een ontwerp, zo meldt RTL in een persbericht. "Nicolette onthult aan de architecten wiens ontwerp is gekozen en volgt de verbouwing op de voet. Dat gaat natuurlijk met vallen en opstaan. Aan het eind van de aflevering wordt het eindresultaat onthuld en zien de kijker én de winnende architect hoe het huis in het echt is geworden."

Feelgood-programma

Volgens Kluijver is het een erg leuk programma. "De Perfecte Verbouwing is een nieuw genre in mijn palet bij RTL. Het is geweldig om dit programma te presenteren, omdat het echt een feelgood-programma is. Ik hoop dat iedereen net zo gaat genieten als ik heb gedaan tijdens de opnames."

De Perfecte Verbouwing is vanaf woensdag 6 januari wekelijks te zien op RTL 4 om 20.30 uur.

Meer over