Foutje

Oh nee! Finalisten Expeditie Robinson nu al bekend

8 December 2019 15:21 | amusement | Door Irma Tomas

© Martijn van Gelder
RTL zond zondagmiddag per ongeluk een reclamespotje van Expeditie Robinson uit waarin de drie finalisten van het survivalprogramma te zien waren. Het gaat om een foutje. 
Kijkers van RTL 4 vielen zondag bijkans van hun stoel toen ze het spotje met de finalisten van Expeditie Robinson zagen. De halve finale wordt pas vanavond uitgezonden. Voor de kijkers die de reclame zagen is de spanning er nu wel vanaf. 

Heel spijtig

RTL geeft aan RTL Boulevard toe dat het hier inderdaad om een stomme vergissing gaat. „Als gevolg van een menselijke fout is de promo eenmalig een dag te vroeg uitgezonden waarin de finalisten van Expeditie Robinson al te zien zijn. We vinden het uiteraard heel spijtig voor de trouwe fans dat daardoor de uitkomst van de halve finale bekend is."

Toch spannend

Toch moeten we volgens de zender vanavond gewoon kijken naar de de halve finale: "De proeven van de halve finale zijn zo spannend, dat het zeker de moeite waard is om vanavond te kijken en te zien hoe de finaleplekken zijn veroverd. We hopen dat onze spoiler niet verder wordt verspreid.” In die halve finale strijden Eva Koreman, Hugo Kenns, Eva Cleven, Shary-An en Mariana Verkerk tegen elkaar. 

Meer over