Sanne Kraaijkamp doet auditie in The Voice

The Voice of Holland belooft vanavond weer voor bijzondere momenten te zorgen. Sanne Kraaijkamp, de dochter van John, gaat auditie doen.

Sanne Kraaijkamp heeft het lang geheim weten te houden, maar nu mag iedereen weten dat ze aan The Voice of Holland meedoet. Dat laat ze op haar Facebook-pagina weten:

"Me psychisch voorbereiden op a.s. vrijdag....want dan is het zo ver......JA het is waar.....ik doe mee aan "The Voice of Holland"!! mocht je benieuwd zijn of ik door ben....a.s. vrijdag kun je het zien!"

Koffietijd

In Koffietijd vertelde Sanne dat ze bloednerveus wordt van het idee dat vanavond miljoenen mensen haar auditie gaan bekijken. Tijdens haar Blind Audition zingt ze het nummer Try van Pink.

Ook liet de dochter van John Kraaijkamp weten dat bijna niemand afwist van haar deelname. Loretta Schrijver zei dan ook: "Dat heb je goed geheim gehouden." Dat was ook precies de bedoeling van Sanne. "Iedereen mag vrijdag kijken hoe ik het gedaan heb."

Coosje Smid

The Voice lijkt dit seizoen wel in het teken te staan van de bekende dochter. Ook de dochter van Ernst Daniël Smid, Coosje, doet vanavond auditie bij The Voice. Dat ze kan zingen weten we al: in november zong ze het nummer Zeg me dat het niet zo is tijdens het programma Sta op Tegen Kanker. Dat was tien weken nadat haar eigen moeder overleed aan de ziekte.

Eerder deed Shanna Cramer, de dochter van zanger Ben Cramer, al auditie. Helaas draaide geen één jurylid zich voor haar om.

Meer over:

Reageren