Trouwen met een wildvreemde bij SBS

SBS komt met een nieuwe datingshow waarin stellen elkaar pas bij het altaar voor het eerst zien. De zender noemt Ja, ik wil! Een Wildvreemde het grootste sociale experiment op relatiegebied.

SBS prijst het programma als volgt aan: "Misschien kan de wetenschap helpen in de zoektocht naar de ideale match. In Ja, ik Wil! Een Wildvreemde is dat mogelijk. Alleen… je leert de liefde van je leven pas kennen voor het altaar!“.

Tien bruiloften

Het programma begint met tien bruiloften. "Vijf singles trouwen met de door henzelf uitgezochte liefde van hun leven: zij zijn de controlegroep. De vijf andere singles stappen in het huwelijksbootje met een volslagen wildvreemde.” Dat zijn de stellen die moeten afgaan op het oordeel van de wetenschappers die hun partner uitzochten. "Een team met klinkende namen: de beste relatietherapeuten, psychologen en seksuologen van Nederland.”

Echte liefde?

Na het jawoord worden de tien koppels een tijdlang gevolgd en komen we volgens SBS te weten of je beter zelf een partner kunt kiezen of dat uithuwelijken toch zo'n slecht idee nog niet is.

Ja, ik wil! Een Wildvreemde start begin volgend jaar.

Reageren