Wie zijn de nieuwe boeren in Boer Zoekt Vrouw?

De identiteit van de naar liefde hunkerende boeren van Boer Zoekt Vrouw is strikt geheim tot de kick-off. Toch geeft de site van het programma al wat hints.

De foto's van de nieuwe boeren zijn geblurred, toch is duidelijk te zien dat een van de tien boeren een dame is. Bij de andere boeren staan verschillende uitspraken als: 'Ik lust graag een Cola Beerenburg' of 'Het eerste wat ik 's ochtends doe is mijn hond uitlaten.' Kijk daar kunnen we wat mee. Van twee boeren is een geluidsfragment te horen.

Kick Off

De kick-off van het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw is aanstaande zondag. Tot die tijd belooft de site om steeds iets meer prijs te geven over de verse boeren. En... 'Aan het eind van de week weet je wie hier als eerste wie de boeren van 2014' zo staat te lezen op boerzoektvrouw.nl.

Niet eerder gezien

Yvon Jaspers vertelt in Televizier dat het een verrassend seizoen zal worden „Het zijn weer heel andere boeren dan die we tot nu toe hebben gezien”, licht ze een tipje van de sluier op. „Een aantal heeft een bedrijf dat we nog nauwelijks kennen, een aantal woont op een plek die we niet eerder zagen in het programma.”

De Boer zoekt vrouw Kick-Off start zondag om 20.20 op NPO 1

Meer over:

Reageren