Prestigeproject

Wordt DanceSing net zo groot als The Voice?

DanceSing is een nieuwe talentenshow waarin wordt gezocht naar multitalenten zoals Beyoncé, Ariane Grande en Bruno Mars. Je moet -zoals de titel al verklapt- kunnen dansen én zingen. Dit moet een grote klapper worden voor SBS. Wat zeggen de presentatoren en de zangjury?

John de Mol is ervan overtuigd dat DanceSing net zo succesvol gaat worden als megahits Big Brother en The Voice of Holland. Uiteindelijk hoopt De Mol het peperdure programma vol met technische hoogstandjes te slijten aan het buitenland, maar eerst zijn wij aan de beurt. Aan het enthousiasme van Johnny, Romy, Trijntje en Gordon zal het in ieder geval niet liggen.

Presentator Johnny de Mol: “Als talent doe je twee keer auditie. Eerst bij de zangjury en dan bij de dansjury. Als je door alle twee de rondes heen bent ga je op bootcamp. Ik heb er nu al super veel zin in.”

Presentatrice Romy Monteiro: “De chemie tussen Johnny en mij is geweldig, het gaat super goed en het is erg leuk om te doen. Ook zijn de talenten supertalentvol en de augmented reality maakt het hele optreden compleet, alles ziet er prachtig uit en iedereen moet zeker kijken.”

Jurylid Gordon: “DanceSing is zo vernieuwend; de kijker thuis heeft dit nog nooit gezien. Dit komt door de virtual reality die volgens mij nog nooit ergens anders op televisie is geweest. Het lijkt net alsof er twintig mensen op het podium staan, terwijl er maar eentje is. Echt fantastisch.”

Jurylid Trijntje Oosterhuis: “Er is zeker nog nieuw talent. Sommige talenten komen bij programma’s waar het alleen om zang gaat, zoals bijvoorbeeld The Voice, veel minder tot hun recht. In dit programma springen ze er dan wel helemaal uit.”

RedOne

De winnaar mag aan de slag bij producer RedOne. Hij is niet de eerste de beste maar een internationaal bekende producer, songwriter, zanger en eigenaar van record label RedOne Records. Hij is een drievoudig GRAMMY Award-winnaar en werkte met vele internationale artiesten zoals onder andere Lady Gaga, Michael Jackson, Jennifer Lopez en Shakira.

DanceSing, wekelijks vanaf 10 januari om 20.30 uur op SBS 6

Meer over:

Reageren