Petitie: Henny terug op de buis

Beau van Erven Dorens wil comeback Henny Huisman

De petitie van Beau van Erven Dorens om Henny Huisman terug op tv te krijgen is al half gelukt. Er kwamen zo veel reacties binnen dat de SBS-presentator naar de directie is gestapt.

Van Erven Dorens organiseert zijn actie via Twitter. Onlangs riep de presentator kijkers van Show Vandaag op om via het sociale medium steun te betuigen aan Henny.

Belofte

"Wanneer er meer dan 400 keer wordt getwitterd dat Henny Huisman terug moet komen naar SBS, stap ik naar de directie om je hiernaartoe te halen!" beloofde Beau in Show Vandaag.


Giel

Vrijdag waren Huisman en Van Erven Dorens te gast in de 3FM-ochtendshow van Giel Beelen. Volgens Beau zijn de 400 retweets inmiddels ruim gehaald. Henny Huisman liet in de radioshow weten graag weer aan de slag te gaan. Hij heeft genoeg nieuwe ideeën, bijvoorbeeld een programma dat vergelijkbaar is met de Mini Playbackshow.

Life for You

Henny kwam onlangs toch nog even van de bank. Hij speelde Sinterklaas in Life4You. Het publiek herkende hem direct en dat leverde in elk geval een bombardement aan Tweets op:


SBS 6

De actie van Beau kan best wel eens positief uitpakken. Programmadirecteur Remco van Westerloo heeft laten weten open te staan voor een comeback van Henny. "We moeten luisteren naar de kijker. En als de kijker wil dat Henny weer op televisie komt, dan moeten we het heel serieus nemen” reageert hij.

Huisman

Henny Huisman was van 1982 tot 2002 te zien bij RTL 4. Hij presenteerde destijds grote successen als de Soundmixshow en de Mini Playbackshow. In 2003 maakte Henny de overstap naar de EO waar hij onder andere Henny Zoekt God en Korenslag presenteerde.

Reageren