Femke is niet zo geliefd

GTST-actrice Celine Purcell krijgt haattweets vanwege rol Femke

Actrice Celine Purcell speelt pas een maand in GTST, maar haar personage Femke wordt nu al gehaat door velen. Ze ontvangt hierdoor zelfs dreigende tweets.

Tijdens de veelbesproken cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden maakte Femke Blok (gespeeld door Celine Purcell) haar entree in de soap. Ze had een onenightstand met Rik en doet er nu alles aan om zijn relatie met Nuran kapot te maken. Dat zorgt voor flink wat onrust bij de soap-fans.

"Ik haat Femke"

Op Twitter uiten zij hun ongenoegen over Femke. Deze tweets liegen er niet om, een kleine selectie: "Femke is een k*twijf", "Ik haat Femke" en "Kan iemand een frituurpan over Femke gooien".

Niet bedreigd

Gelukkig kan Celine Purcell goed omgaan met alle commotie: "Ik voel me niet bedreigd door de tweets, want ik snap dat het over mijn karakter gaat. Ik mag altijd een lieverd spelen en nu ben ik een keer de gemenerik. Dat vind ik juist heel leuk", zegt ze tegen RTL Boulevard.

Goede voorbereiding

Endemol heeft de actrice dan ook goed voorbereid op haar rol in GTST. Zij laten weten: “We bereiden acteurs er altijd op voor dat er heftig gereageerd kan worden als ze een minder sympathieke rol vertolken. Dit soort reacties geven ook aan dat ze haar rol goed speelt. Overigens: het merendeel van de reacties is positief, maar natuurlijk vallen de negatieve het meeste op.”

Reageren