Verleidingsprogramma

NIeuwe programma Jan Kooijman heet Cheat On Me

De titel van het presentatiedebuut van Jan Kooijman is bekend. Het smaakvolle RTL 5-programma gaat Cheat On Me heten. En zoals de titel al aangeeft moeten de kandidaten elkaar zien te verleiden. 

In Cheat On Me verblijven tien koppels in een luxe villa in Thailand. De kandidaten weten van elkaar niet wie in het echt een stel is. En het is de bedoeling van het spel dat ze dat ook niet te weten komen. Volgens RTL 5 is de enige manier om niet ontdekt te worden 'schaamteloos aanpappen met een ander'. De partners kunnen intussen niet anders dan machteloos toekijken, behalve natuurlijk zelf een ander verleiden.

Intiem contact

Om de boel nog ingewikkelder te maken worden de mannen en vrouwen steeds aan nieuwe partners gekoppeld. En de makers beloven dat het er verhit aan toe zal gaan: 'Sensuele blikken, zoenen of nóg intiemer contact kunnen onderdeel zijn van het spel.' Juist ja. 

35.000 euro

De vraag is hoe ver de kandidaten zullen gaan om hun tegenstanders te overtuigen van de liefde voor hun nep-geliefden. Het stel dat het beste in staat is om de rest te misleiden, gaat naar huis met 35.000 euro. De koppels die door de mand vallen, moeten wekelijks de villa verlaten. 

Cheat On Me start op 4 maart om 20.30 uur

 

Reageren