Column | 2010

Een vooruitblik. 2010 wordt ontegenzeggelijk het jaar van Patricia Paay. Ingeleid met haar succesvolle Playboy-campagne waarvoor zelfs Theo Maassen zich als willoze pion liet gebruiken en waarvoor DWDD zich als groot uithangbord leende.

We zijn net bekomen van de pin-upfoto’s, waarvan alle mannen van mijn leeftijd toch stiekem dachten, maar wijselijk niet tegen hun echtgenotes hardop gezegd hebben: ‘Zie je nou, het kan dus gewoon wel!’

Inmiddels worden we alweer warm gemaakt met haar volgende media-event: Patricia’s kinderwens. Ik ga ervan uit dat Patricia de media hiermee de komende maanden zal gijzelen. Het geheel zal culmineren in een nieuwe show op SBS 6: Op zoek naar....zaad. Waarbij Patricia de potentiĆ«le vaderkandidaten zal testen op intelligentie, fitheid en zwemvermogen van het sperma.

De finale gaat uiteindelijk tussen een 45 jaar jongere balletdanser en een 36 jaar jongere, hoogbegaafde, homoseksuele musicalster uit ArmeniĆ«. De conceptie zal in de laatste aflevering live op tv te volgen zijn, gewaagd erotisch, maar toch smaakvol gefilmd. Daarna zullen we wekenlang via fotoreportages van de echo’s op de hoogte worden gehouden van de groei van de nieuwe Paay.

De beelden van de bevalling zullen per opbod worden verkocht aan de hoogste bieder.

Adam Curry zet zijn eigen mediategenaanval in met naaktfoto’s – hij schijnt een enorme piemel te hebben – in de Linda. En tegen de tijd dat de bevalling weer een beetje is uitgewerkt, ga ik ervan uit dat Patricia zich bij de Toppers zal aansluiten, als eerste Topster.

Gerard Joling is dan net geopereerd en heeft zijn scrotum op zijn hoofd laten transplanteren om in ieder geval nog een beetje haar te kunnen simuleren. Hij wordt overigens verdacht van de mishandeling van Gordon, die na een concert van de Toppers in coma in het ziekenhuis is beland.

Vlak voor Sinterklaas komt Patricia met haar boek uit: ‘Mijn hete nachten met Theo’, waarin zij verklaart – en met DNA bewijst – dat Theo Maassen de vader is. Patricia mag dit boek presenteren in DWDD, Pauw & Witteman, Knevel & Van den Brink, RTL Boulevard en Netwerk en zelfs Nova wijdt er een itempje aan.

Theo komt uit de kast met het nieuws dat hij zelf necrofiel is en niet zijn vriend.

2010.
Ik ben er helemaal klaar voor!

Joep van Deudekom

Reageren