Hij komt! De Spoilercolumnist...

Wie van tv houdt, heeft er een mening over. Televizier.nl geeft graag steeds weer ruimte aan nieuwe meningen. Zo presenteerden we een tijd terug al ons aller Jef Willemsen als nieuwe current affairs-columnist, en deze maand is de beurt aan een (voor sommige lezers al redelijk bekend) nieuw gezicht...

Vanaf zaterdagochtend 8 augustus 2009 zal tv-fan en seriekenner GJ Kooijman namelijk zijn licht op de (inter-)nationale wereld van series gaan laten schijnen!

GJ? Is dat die jongen die al eens schreef over Dancing with the stars en die soms in beeld piept bij Televizier TV? Inderdaad.

Series en meer
GJ kijkt series amper nog op de Nederlandse tv. Hij volgt ze op Amerikaans tempo, en dat betekent dat hij altijd méér van series weer dan Nederlandse tv-kijkers. En dus ook flink wat zaken in perspectief kan zetten voor echte fans.

Van GJ hoef je dan ook geen uitgemolken verhalen te gaan verwachten. Hij vertelt je de nieuwe dingen en geeft je de vrijheid om er je mening op te geven. Maar van GJ kun je dus wél ook verwachten dat hij je kan gaan vertellen welk personage al dan niet pijnlijk aan z n einde gaat komen, en of een bepaalde verhaallijn in je favoriete soap er over een tijdje nog wel is.

Dus genoeg spoilers te verwachten, en vandaar de naam: Spoilercolumn. Je bent gewaarschuwd!

Reageren