Achtergrond

Nieuwe serie: Divorce, van de makers van Gooische Vrouwen

Ook in deze crisistijd gaan stellen uit elkaar. En wat moet je als gescheiden man dan doen? Samenwonen met lotgenoten dan maar. 

Fans van Gooische Vrouwen kunnen weer lachen. De populaire serie komt dan weliswaar niet terug op televisie, maar de makers van de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2009 hebben hun hersens wél laten kraken over een nieuw programma in dezelfde stijl. Het resultaat is vanaf vanavond op RTL 4 te zien en heet Divorce. De dramaserie gaat over drie totaal verschillende mannen tussen de 35 en 45 jaar die in scheiding liggen met hun vrouw. Ze trekken samen in een huis en delen vanaf dat moment alles met elkaar. Ze moeten onder andere leren omgaan met hun emoties, de scheiding en nieuwe liefdes.

Bekende namen

Aan de nieuwe serie van RTL 4 doen aardig bekende acteurs mee. Waldemar Torenstra neemt de rol van Joris op zich, Jeroen Spitzenberger speelt Boudewijn en Dirk Zeelenberg is David. Katja Herbers (bekend van Beatrix, Oranje onder vuur), Chantal Janzen en Carly Wijs (The spiral) zijn hun toekomstige ex-vrouwen. Katja speelt in Divorce Joyce, Chantal is Sophie en Carly neemt de rol van Tamar op zich.

Eerste aflevering

In deze aflevering leren Joris, Boudewijn en David elkaar beter kennen. Ze zijn heel verschillend, maar hebben met elkaar gemeen dat ze heftige relatieproblemen hebben.

Reageren