Alibi

Youssef kan geweldig goed liegen en krijgt een baan aangeboden bij een bedrijfje dat in alibi's handelt. Maar wanneer hij een alibi moet verzinnen voor zijn baas, die vreemdgaat met het meisje op wie Youssef verliefd is, komt hij in gewetensnood.

GENRE
Komedie

REGIE
Johan Nijenhuis

MET
Georgina Verbaan, Achmed Akkabi, Egbert-Jan Weeber, Frederik Brom e.a.

VERHAAL
Rick (Frederik Brom) heeft een bedrijfje dat in alibi's handelt. Hij is bijzonder bedreven in het bedenken van leugens voor mensen die daarvoor willen betalen. Youssef (Achmed Akkabi) ontmoet serveerster Andrea (Georgina Verbaan) en valt als een blok voor haar. Dezelfde dag leert hij Rick kennen, die hem een baan aanbiedt omdat hij geweldig goed kan liegen. Youssef komt in gewetensnood wanneer hij een alibi voor Rick moet verzinnen, omdat hij vreemdgaat met niemand minder dan Andrea. En als Andrea ergens een hekel aan heeft, is het wel aan leugenaars.

OORDEEL
Een ongecompliceerde, zomerse romantische komedie met sympathieke acteurs. Alibi is niets minder, maar ook zeker niets meer. We verwachten ook niets anders van regisseur Johan Nijenhuis (Costa, Volle Maan).

EXTRA'S
Bloopers, verwijderde scènes.

NU te huur en te koop

Reageren