College Road Trip

James Porter is politieman en de overbezorgde vader van tienerdochter Melanie. Zij maakt een roadtrip met vriendinnen om universiteiten te bezoeken. Maar James wil per se mee zorgt er met zijn gedrag voor dat allerlei situaties hopeloos uit de hand lopen.

GENRE
Humor

REGIE
Roger Kumble

MET
Martin Lawrence, Raven-Symoné, Donny Osmond, Brenda Song e.a.

VERHAAL
James Porter (Martin Lawrence) is politieman en de overbezorgde vader van tienerdochter Melanie (Raven-Symoné). Hij wil dat ze dichtbij huis gaat studeren, haar lijkt het juist een goed plan een heel eind weg te verhuizen. Om universiteiten te bezoeken gaat Melanie een roadtrip met vriendinnen maken. Maar James wil per se mee zorgt er met zijn gedrag voor dat allerlei situaties hopeloos uit de hand lopen.

OORDEEL
Films met Martin Lawrence zijn zelden grappig en dit is geen uitzondering. Flauwe slapstick, afgewisseld met domme humor waarbij een schaakspelend varken en voedselgevechten een hoofdrol spelen. Je moet er maar zin in hebben.

EXTRA'S
Videodagboek van Raven, Verwijderde scènes, Alternatieve scènes, Bloopers, Muziekvideo Double Dutch Bus door Raven-Symoné en Audiocommentaar.

NU te huur en te koop.

Bekijk hier de trailer van College Road Trip:

Reageren