Fool's Gold

Schatzoeker Ben 'Finn' Finnegan is ervan overtuigd dat hij eindelijk zijn grote slag gaat slaan. Hij heeft een kaart gevonden met de locatie van een Spaans galjoen dat in 1715 voor de kust van Florida is gezonken. Op dat schip zou een koninklijke bruidsschat moeten liggen. Helaas zijn er meer kapers op de kust.

GENRE
Romantische komedie

REGIE
Andy Tennant

MET
Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Ewen Bremner e.a.

VERHAAL
Ben 'Finn' Finnegan (Matthew McConaughey) is een schatzoeker die ervan overtuigd is dat hij eindelijk zijn grote slag gaat slaan. Hij heeft een kaart gevonden met de locatie van een Spaans galjoen dat in 1715 voor de kust van Florida is gezonken. Op dat schip zou een koninklijke bruidsschat moeten liggen. Zijn bijna ex-vrouw Tess (Kate Hudson) denkt dat Finn nu echt de weg kwijt is, maar besluit toch met hem mee te gaan. Helaas zijn er meer kapers op de kust.

OORDEEL
Deze film is alleen de moeite waard wanneer je geen genoeg kunt krijgen van het ontblote, gespierde bovenlijf van Matthew McConaughey. Dat is inderdaad indrukwekkend, maar kan toch niet verhullen dat we hier te maken hebben met een matig script zonder leuke grappen en ontbrekende chemie tussen McConaughey en Kate Hudson.

EXTRA'S
Een documentaire over: jawel, de chemie tussen de hoofdrolspelers.

NU te huur en te koop

Bekijk hier de trailer van Fool's Gold:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Meer over:

Reageren