My name is Earl (seizoen 1)

Earl Hickey (Jason Lee) is een nietsnut. Hij is werkloos, liegt en bedriegt en steelt alles wat los en vastzit. Wanneer hij 100.000 dollar wint met een kraslot, maakt hij een vreugdesprongetje, wordt aangereden door een auto en verliest zijn lot.

GENRE
Komedieserie

REGIE
Marc Buckland e.a.

MET
Jason Lee
Ethan Suplee
Jaime Pressly
Eddie Steeples e.a.

VERHAAL
Earl Hickey (Jason Lee) is een nietsnut. Hij is werkloos, liegt en bedriegt en steelt alles wat los en vastzit. Wanneer hij 100.000 dollar wint met een kraslot, maakt hij een vreugdesprongetje, wordt aangereden door een auto en verliest zijn lot. In het ziekenhuis besluit Earl dat dit een duidelijk geval is van karma. Hij heeft het over zichzelf afgeroepen. Earl maakt een lijst met alle vreselijke dingen die hij anderen ooit heeft aangedaan. Zijn doel: alle fouten die hij in het verleden maakte, rechtzetten.

OORDEEL
Earl is een sympathiek hoofdpersoon en ook de kleurrijke types met wie hij zich omringt zijn de moeite waard. Broerlief Randy (Ethan Suplee) is dom maar lief, ex-vrouw Joy (Jaime Pressly) is een bitch eersteklas, en de sexy Mexicaanse huishoudster Catalina (Nadine Velazquez) probeert Earl op alle mogelijke manier te helpen. De verhaallijnen blijven ook na een aantal afleveringen verrassen en dat is knap.

EXTRA'S
Een cross-over aflevering met Family guy, achter de schermen, weggelaten scènes en bloopers.

Reageren