National Treasure: Book of Secrets

Wanneer Mitch Wilkinson met het bewijs komt dat de overgrootvader van schatzoeker Ben Gates betrokken was bij het complot om president Lincoln te vermoorden, zet Gates alles op alles om het tegendeel te bewijzen.

GENRE
Avontuur

REGIE
John Turtletaub

MET
Nicolas Cage, Jon Voight, Helen Mirren, Ed Harris e.a.

VERHAAL
Wanneer Mitch Wilkinson (Harris) met het bewijs komt dat de overgrootvader van schatzoeker Ben Gates (Cage) betrokken was bij het complot om president Lincoln te vermoorden, zet Gates alles op alles om het tegendeel te bewijzen.
Met hulp van vader Jon Voight, moeder Helen Mirren en zijn twee maatjes Riley (Justin Bartha) en Abigail (Diane Kruger) komt hij en passant ook nog achter het bestaan van een gouden stad. Net als bad guy Wilkinson.

OORDEEL
Ook dit tweede deel van National Treasure is een slap aftreksel van Indiana Jones. Het verhaal is zo ongeloofwaardig dat de lol er snel af gaat. Cage lost alle puzzels en tegenslagen binnen een poep en een scheet op en bad guy Harris is geen moment echt slecht. Zelfs topacteurs Mirren, Voight en Harvey Keitel in een veel te kleine rol kunnen het niet meer recht breien. In de film wordt trouwens gehint dat er nog een derde deel aan zit te komen. Ook dat nog.

EXTRA'S
Audiocommentaar, bloopers, documentaire over het presidentiële boek, stunts en meer.

NU

Te huur en te koop.

Reageren