The Heartbreak Kid

Al zijn vrienden zijn getrouwd, dus vindt Eddie (Ben Stiller) het de hoogste tijd dat hij zelf ook in het huwelijksbootje stapt. Daarvoor kiest hij Lila (Malin Akerman) uit, op het eerste gezicht de ideale vrouw. Eddie vraagt haar na zes weken al ten huwelijk, waar Lila zicht ontpopt als een onuitstaanbaar mens.

GENRE
Komedie

REGIE
Bobbie & Peter Farrelly

MET
Ben Stiller
Michelle Monaghan
Malin Akerman
Jerry Stiller e.a.

VERHAAL
Al zijn vrienden zijn getrouwd, dus vindt Eddie (Ben Stiller) het de hoogste tijd dat hij zelf ook in het huwelijksbootje stapt. Daarvoor kiest hij Lila (Malin Akerman) uit, op het eerste gezicht de ideale vrouw. Eddie vraagt haar na zes weken al ten huwelijk, waar Lila zicht ontpopt als een onuitstaanbaar mens. Ze blijkt werkloos, zingt irritant hard mee met elk liedje en wil alleen maar seks in standjes die fysiek onmogelijk zijn. Tot overmaat van ramp wordt Eddie tijdens zijn huwelijksreis ook nog eens verliefd op de lieve Miranda (Michelle Monaghan).

OORDEEL
Beter dan There’s Something About Mary (1998) zal een film van de broertjes Farrelly wel nooit meer worden, maar hiermee slaan de regisseurs de plank wel heel erg mis. Veel flauwe grappen over seks, lichaamssappen en vrouwen door voornamelijk nare personages leveren geen leuke film op.

EXTRA'S
Commentaar door de Farrelly Brothers.

Reageren