Things We Lost in the Fire

Audrey Burke is nog maar een schim van zichzelf sinds haar echtgenoot Brian overleed. In haar wanhoop zoekt ze steun bij Brian's heroïneverslaafde vriend Jerry. Samen proberen ze de klap van zijn dood te verwerken.

GENRE
Drama

REGIE
Susanne Bier

MET
Halle Berry, Benicio Del Toro, David Duchovny, Alexis Llewellyn e.a.

VERHAAL
Audrey Burke (Halle Berry) is nog maar een schim van zichzelf sinds haar echtgenoot Brian (David Duchovny) overleed. Ze moet op de een of andere manier zien te overleven en ook nog voor haar twee kinderen zien te zorgen.

Brian was een geslaagde zakenman, maar zijn beste vriend Jerry (Benicio Del Toro) is een heroïneverslaafde die nooit de goedkeuring van Audrey weg kon dragen. Toch zoekt ze in haar wanhoop steun bij Jerry. Samen proberen ze de klap van Brian's dood te verwerken.

OORDEEL
Alleen naar het verhaal kijkend, lijkt Things We Lost in the Fire een bloedserieuze, dramatische verhandeling, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Benicio Del Toro is zo goed dat hij zelfs in deze rol grappig kan zijn. Halle Berry is een stuk minder goed en mist juist overtuigingskracht en dramatische diepgang. Dat maakt het soms een beetje voorspelbaar.

EXTRA’S
Een bespreking, verwijderde scènes en de trailer.

NU te huur en te koop

Reageren