Vivienne Vyle

Vivienne Vyle is opgeklommen van weermeisje tot talkshowhost en vast van plan om de beroemdste ooit te worden. Daar moet je wel wat voor over hebben: de meest asociale en treurige gasten ooit uitnodigen en precies zeggen wat je denkt.

GENRE
Komedie

REGIE
Rupert Jones e.a.

MET
Jennifer Saunders, Miranda Richardson, Conleth Hill e.a.

VERHAAL
Vivienne Vyle is opgeklommen van weermeisje tot talkshowhost en vast van plan om de beroemdste ooit te worden. Daar moet je wel wat voor over hebben: de meest asociale en treurige gasten ooit uitnodigen en precies zeggen wat je denkt. Dat dat af en toe een klap van een van de genodigden oplevert, neemt Vivienne op de koop toe. Immers: alles voor de kijkcijfers! Haar hyperactieve producer doet haar al helemaal geen goed en thuis moet ze haar huwelijk met haar homoseksuele echtgenoot Jared op de rails zien te houden. Dat is al een baan op zich.

OORDEEL
Laat één ding duidelijk zijn: dit is geen Absolutely fabulous.
Vivienne Vyle is veel donkerder en scherper, al valt er tussendoor heus wel iets te lachen. In deze parodie op Jerry Springer en Ricki Lake laat Jennifer Saunders een heel andere kant van zichzelf zien en dat is knap werk.

EXTRA'S Geen

NU te huur en te koop.

Bekijk hier een stukje Vivienne Vyle:

Meer over:

Reageren