Boer Geert weinig in beeld

Knipt de KRO Geile Geert uit Boer Zoekt Vrouw?

Knipt de KRO Geile Geert uit Boer Zoekt Vrouw?

Het lijkt er serieus op dat de KRO maatregelen heeft genomen om boer Geert te beschermen. De boer was afgelopen zondag weinig in beeld en zat bijna aan niemand. De omroep bevestigt noch ontkent de censuur.

In vorige afleveringen van Boer Zoekt Vrouw proefde, rook en voelde de immer enthousiaste boer Geert ongegeneerd aan alle vrouwen die in een straal van 2 meter bij hem in de buurt kwamen. Hij zoende ze voortdurend op de mond en maakte tussendoor gezellig vunzige opmerkingen. Al die activiteiten leverden hem al snel de bijnaam Geile Geert op. De Wereld Draait Door maakte een item over Geert en de kranten stonden vol met verhalen over de grijpgrage groenteboer. Boer Geert zelf had al snel zijn buik vol van de hele affaire en weigerde nog met de media te praten.

Boer Geert-gate

Het lijkt er nu sterk op dat de KRO heeft ingegrepen. In de uitzending van afgelopen zondag was Geert zeer weinig in beeld en de keren dat we hem wel zagen, was hij braver dan moeder Theresa. Hij gaf alleen Ada een beschaafd zoentje op de mond. De persvoorlichting van de KRO wil desgevraagd niets kwijt over Boer Geert-gate. „Ik had deze vraag wel verwacht”, zegt Birgit Jansen van de Katholieke Radio Omroep. „Maar ik ga nergens op in.”

Op de vraag van Televizier of de KRO wil ontkennen dat er censuur heeft plaatsgevonden geeft Birgit hetzelfde antwoord: „Dat ontken ik niet, maar dat zijn vragen voor de makers.” Trek zelf u conclusie maar.

Lees ook: het verslag van de Boer Zoekt Vrouw logeerweek deel 3

Reageren