Stembussen gesloten

Vanavond in RTL Boulevard: De Televizier-Ring nominaties

Vanavond in RTL Boulevard: De Televizier-Ring nominaties

De stembussen zijn gesloten. Maar welke drie programma's zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring? RTL Boulevard maakt het vandaag wereldkundig.

Vanochtend om 9.00 uur sloten de stembussen van de ­Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Stemmen kan niet meer, de genomineerden staan vast. Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat ­RTL Boulevard de drie kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring (beste programma), Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw (tv-persoonlijkheden), Gouden Stuiver (jeugdprogramma) en Televizier ­Aanstormend Talent Award bekendmaakt.

Albert en Winston

Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde hebben rechtstreeks contact met de presentatoren of acteurs uit de vijf programma’s die het hoogst zijn geëindigd in de verkiezing. Ze laten hen - en ons - in spanning welke drie titels daadwerkelijk zijn genomineerd. Jan Smit, die op 16 oktober het Gouden ­Televizier-Ring Gala presenteert, ­zit er bij en de kanshebbers voor de overige publieks­prijzen worden ook verrast met het goede nieuws.   

Wie zal de opvolger worden van Wie is de Mol? The Voice of Holland, Zeg 'ns Aaa... en Wedden dat...?

RTL Boulevard 18.35 uur, RTL 4

Reageren