Gordon gillend weer thuis

Gordon uit het ziekenhuis

De zanger/presentator is na een nachtje in de ziekenboeg weer naar huis gestuurd. "Ik voel me enorm schuldig en belast dat ik zoveel mensen heb teleurgesteld”, laat Gordon via een persbericht weten.

"Het spijt me oprecht maar ik heb nu eenmaal een zwakke gezondheid door de zware medicatie die ik slik”, gaat Gordon verder. “Mijn weerstand is echt miniem en ik ben dus heel vatbaar voor allerlei virussen.” Het is opmerkelijk dat de divo alweer naar huis mocht, vanmorgen lag hij nog in quarantaine leek het erop dat de zanger nog enkele dagen in het ziekenhuis moest blijven.

Reactie van Gordon

“Ik zal nu absolute rust in acht nemen de komende tijd en pas weer ten tonele verschijnen als ik volledig hersteld ben. Ik ben enorm geschrokken, ik wil zo graag maar ik kan gewoon even niet meer. Ik wil nog heel veel leuke dingen doen dit jaar en dus moet ik zorgen dat ik weer fit ben voor mijn nieuwe tv opnames."

Per ambulance naar het ziekenhuis

In de nacht van dinsdag op woensdag werd Gordon met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. “Hij kreeg ’s nachts krampen en vreselijke pijnen in de borst”, vertelde zijn manager. Nu lijkt het allemaal mee te vallen, volgens de artsen is een verwaarloosde griep in combinatie met oververmoeidheid de boosdoener.

Gorden stapt uit LA The Voices

Gordon stapte van de week uit LA The Voices omdat hij de combinatie zingen en tv-werk niet maar aankon. “Ik vind het heel erg jammer dat ik ermee moet stoppen, maar het gaat gewoon niet meer samen met mijn andere werkzaamheden. Ik belemmer de jongens in hun groei qua band. Zij zullen wel verder gaan met LA The Voices”, aldus Gordon.

Reageren