De TV van gisteren: 1,2 miljoen voor Jort Kelder en De Stelling van Nederland

In de aanloop naar het nieuwe kabinet presenteerde Jort Kelder het onregelmatige debatprogramma De stelling van Nederland. Daarmee trok hij 1,2 miljoen kijkers die over het algemeen niet tevreden waren.

De stelling van Nederland duikt op NPO 1 op bij belangrijke politieke momenten. En de aanstelling van een nieuw kabinet is er zo eentje. Jort Kelder leidt dan een debat tussen veel verschillende Nederlanders. Maar veel van de 1,2 miljoen kijkers hadden het wenig naar hun zin.

Herrie in De druiventros

Herman den Blijker en meneer Reimers begonnen op RTL 4 aan een nieuwe klus in hotel/restaurant De druiventros in Berkel-Enschot te Brabant. Het hotel moet vernieuwen om het hoofd te kunnen bieden aan de concurrentie, maar de twee horecakenners kregen te maken met een onverwachte kracht in De druiventros.

Op zich kon de waarzegger niet zoveel schade aanrichten.

Jelle in DWDD

De laatste aflevering van Smaakt naar meer op NPO 1 trok 1,4 miljoen kijkers, Van der Vorst ziet sterren trok 962.000 kijkers met zijn bezoek aan Gloria Estefan in Miami en De wereld draait door (1 miljoen) had Jelle Brandt Corstius te gast die vertelde over zijn verkrachting. Daar oogste hij veel bewondering mee. 

Meer over:

Reageren