De TV van gisteren: Kijkcijfers Samantha & Michael vallen tegen

De laatste realitysoap van Samantha en Michael moet het niet bepaald hebben van de kijkcijfers. Naar de meest recente aflevering op RTL 5  keken slechts 273.000 mensen.

Een stuk minder dan in de hoogtijdagen toen het Haagse koppel ruim over de half miljoen kijkers kwam. En dat terwijl er ook in deze aflevering toch genoeg te zien was.

RTL Late Night

Ook met het SBS-programma Keep it Cool ging het niet zo best dinsdag. In de quiz spelen BN'ers onder leiding van Nick Schilder tegen hun eigen hartslag. 282.000 mensen waren getuige. Naar House Rules NL keken 328.000 mensen en RTL Late Night scoorde slechts 415.000 kijkers. Humberto Tan had het met zijn gasten over het klimaat en dat riep gemengde reacties. op.

Opgelicht?!

De echte grote cijfers op primetime werden behaald bij Veronica, waar Feyenoord in de Champions League verloor van Manchester City (1.17 miljoen kijkers) en op NPO 1 met Opsporing verzocht (1.18 miljoen) en Opgelicht?! (1.16 miljoen). Daarin was een hoofdrol weggelegd voor ene Martijn Schlebaum die beweert dat hij blauw bloed heeft, miljonair is en banden heeft met het Koningshuis. Maar dat is allemaal niet waar. Het is een oplichter.

Meer over:

Reageren